برای دیدن این صفحه دستگاه شما نیازمند به جاوا می باشد.


                  

قدرت عادت‌ها از استدلال‌ها بيشتر است. جورج سانتايانا                         بايد ياد بگيريم به کساني که دوستشان داريم حق اشتباه کردن بدهيم و آنها را به رسميت بشناسيم.                                تدريجا ياد گرفتم «کاشکي»هاي من تحقق نخواهد يافت. اما همچنين ياد گرفتم حتي اگر آنها تحقق پيدا نکنند مي‌توانم شاد باشم.                         تا زماني که توقف نکرديد مهم نيست چقدر آهسته پيش مي‌رويد.                           تحصيل يك روش خلاقانه و اسلوب‌دار براي عادت به تفکر است. ارنست ديمنت                        تمام سفرهاي دور و دراز از يک قدم آغاز مي‌شود.                            خداوندا هدايتم کن تا به اين باور برسم که جواب برخي از دعاهايم صبر و انتظار است.                     کسي که هر کاري را از روي عادت انجام مي‌دهد هيچ انتخابي ندارد. جان استوارت ميل






شادمانی تنها به ویژگی ژنتیکی افرادبستگی ندارد و عوامل محیطی بر آن تاثیر گذار است


احساس شادمانی (happiness) و بهزیستی (well-being) از مولفه‌های مهم در میزان رضایت از زندگی است که تنها با عدم حضور حالات و هیجانات منفی به وجود نمی‌آید بلکه برای رسیدن به این مرحله می‌باید در وجود فرد احساسات مثبت و سازنده وجود داشته باشد تا بتواند منجر به احساس شادمانی و بهزیستی شود.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، نتایج تحقیقات پژوهشگران در کشور آلمان نشان می دهد که شادمانی تنها به ویژگی ژنتیکی افراد بستگی ندارد و عوامل بیرونی دیگر بر این مسئله تاثیرگذار است.

محققان آلمانی دریافتند، احساس شادمانی نه تنها به ژن ها، بلکه با فاکتورهای بیرونی مانند سبک زندگی سالم، مذهب و ساعات کاری مرتبط است.

یافته ها نشان می دهد که ژن ها به تنهایی حدود ۵۰ درصد بر روی داشتن احساس خوب در انسانها تاثیر می گذارند و بقیه به فاکتورهای خارجی بستگی دارد.

از میان عوامل گوناگونی که در احساس شادمانی و بهزیستی می‌توانند نقش داشته باشند عوامل خانوادگی و فرهنگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. این احساس به عواملی چون سن،‌ جنس،‌ نژاد، درآمد، فرهنگ، وضعیت تاهل و … بستگی دارد.

پژوهشگران می گویند عوامل پیش‌بینی کننده شادی با سن تغییر می‌کند مثلا رضامندی از روابط اجتماعی و سلامت برخی در سنین بالاتر مهم‌تر است.

در دورة نوجوانی برخلاف بزرگسالی نوسانات بیشتری از حالات شادی و ناشادی وجود دارد. در مجموع شادی و ناشادی به دروه شخصی از زندگی (نوجوانی، بزرگسالی و پیری) مربوط نمی‌گردد.

لیکن بطور متوسط افراد میانسال شادمانی بیشتری را گزارش کرده‌اند.

پژوهشگران تاکید می کنند انتخاب سبک زندگی ، مذهب و همچنین ساعتهای کاری و شرکت در فعالیتهای اجتماعی ، تاثیر چشمگیری بر سطح شادمانی افراد می گذارد.

منبع: سایت پزشکان بدون مرز











به سایت خودتون


خوش آمدید









MohsenAzizi.ir © 2005-2015
Email: | vista_online777@yahoo.com