برای دیدن این صفحه دستگاه شما نیازمند به جاوا می باشد.


                  

قدرت عادت‌ها از استدلال‌ها بيشتر است. جورج سانتايانا                         بايد ياد بگيريم به کساني که دوستشان داريم حق اشتباه کردن بدهيم و آنها را به رسميت بشناسيم.                                تدريجا ياد گرفتم «کاشکي»هاي من تحقق نخواهد يافت. اما همچنين ياد گرفتم حتي اگر آنها تحقق پيدا نکنند مي‌توانم شاد باشم.                         تا زماني که توقف نکرديد مهم نيست چقدر آهسته پيش مي‌رويد.                           تحصيل يك روش خلاقانه و اسلوب‌دار براي عادت به تفکر است. ارنست ديمنت                        تمام سفرهاي دور و دراز از يک قدم آغاز مي‌شود.                            خداوندا هدايتم کن تا به اين باور برسم که جواب برخي از دعاهايم صبر و انتظار است.                     کسي که هر کاري را از روي عادت انجام مي‌دهد هيچ انتخابي ندارد. جان استوارت ميل






اختراع


در قوانین مختلف کشور ها از اختراع تعاریف متعددی ذکر شده است اما به طور کلی در قوانین مالکیت فکری ایران اختراع تنها دارای یک تعریف است "اختراع نتیجه فکر فرد یا افراد است که برای اولین بار فرآیند یا فرآورده ای خاص را ارائه می کند و مشکلی را در یک حرفه، فن، فناوری، صنعت و مانند آنها حل می نماید.




اما به این تعریف ایرادات اساسی وارد شده است، زیرا اولا: در تعریف «برای اولین بار» ظاهرا به جای کلمه "جدید" که یکی از شرایط ماهوی ثبت اختراع است و در واقع ارتباطی با ماهیت و نفس اختراع ندارد به کار رفته است که صحیح به نظر نمی رسد. ثانیا: آوردن یکی از شرایط ماهوی ثبت اختراع در تعریف، از آنجائی که اختراع حداقل دارای دو شرط ماهوی دیگر یعنی «گام ابتکاری» و «کاربرد صنعتی» نیز می باشد ترجیح بلا مرجح است. ثالثا: به توجه به معنای عام کلمه «صنعت» و اینکه رشته های مربوط به آن فقط محدود و منحصر به رشته صنعت به معنی اخص نیست بلکه شامل کلیه رشته های صنعتی از قبیل بازرگانی، کشاورزی، استخراجی و کلیه محصولات مصنوعی و یا طبیعی است لذا استعمال کلمات دیگر از قبیل حرفه، فن، فناوری در تعریف قابل ایراد است. رابعا: استعمال و به کار بردن کلمات «فرآورده» و «فرآیند» که از جمله اشکال و اقسام اختراعمحسوب می گردند و ارتباطی با ماهیت اختراع ندارند، در تعریف، دارای اشکال است و صحیح به نظر نمی رسد.



اما طبق تعریفی که در سازمان جهانی مالکیت معنوی که برای کشور های در حال توسعه آمده است اختراع به معنای ایده یک مخترع است که در عمل، راه حلی را برای یک مشکل بخصوص در زمینه تکنولوژی ارائه می دهد.



با این تفاسیر به نظر می آید تعریف ارائه شده از سوی سازمان جهانی مالکیت معنوی، نسبتا تعریفی جامع و قابل قبول باشد.



در قوانین اکثر کشور ها اختراع تعریف نشده است.

از دیدگاه برخی اختراع یک ایده نوین است که راه حل عملی را برای یک مشکل مشخص در زمینه تکنولوژی ارائه می دهد.بعضی از مولفین اختراع را راه حل در رابطه با یک مشکل مشخص در زمینه تکنولوژی دانسته اند.

به طور کلی می توان گفت اختراع در معنای اختصاصی به معنی طراحی و ایجاد یک ابزار یا دستگاه با کارکرد جدید می باشد . این معنا تقریباً" با واژه های خلق فناوری و نوآوری فناورانه(سخت افزاری) مترادف است .در معنای عام به معنی کلی هر گونه نوآوری است و با واژه ی نوآوری مترادف است . بیشترین و متداول ترین کاربرد واژه ی اختراع به معنای اول می باشد به طور کلی اختراع نوعی از خلاقیت و نوآوری است .



در قانون ژاپن در تعریف اختراع آمده است : ابتکار پیشرفته در زمینه های فنی که در آن از قانون طبیعت استفاده شده باشد.



در قانون ثبت علائم و اختراعات ایران مصوب 1310 ، در ماده 26 این قانون آمده است : هر نوع اکتشاف یا اختراع جدید در شعب مختلف صنعتی یا کشاورزی به کاشف یا مخترع آن حق انحصاری می دهد که بر طبق شرایط و در مدت تعیین شده در این قانون از اکتشاف یا اختراع خود استفاده نماید.مشروط بر این که اکتشاف یا اختراع مزبور مطابق مقررات این قانون در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد.

در طرح ثبت اختراعات تقدیمی به مجلس شورای اسلامی ، در تعریف اختراع آمده است: اختراع به معنای فکر یک مخترع است که در زمینه فناوری راه حل عملی برای یک مسئله خاص ارائه می کند. البته بین اختراع و ورقه اختراع باید تفاوت گذاشت ورقه اختراع سندی است که برای حمایت از اختراع صادر می شود.

بعد از صدور ورقهٔ اختراع مخترع حقوقی را کسب می‌نماید که عبارت‌اند از:

۱- حق استفاده و تولید

۲- حق نگهداری، عرضه، انتقال و فروش

۳- حق صادرات و واردات

۴- حق اعطای مجوز بهره برداری

کلیه حقوق بالا انحصاری ومتعلق به شخص مخترع یا قائم مقام وی بوده و اشخاص مذکور حق ممانعت دیگران را از تجاوز به حقوق اختراعی خود دارا می‌باشند.

طبق قانون، خرید و فروش اختراع و نیز همکاری در ساخت اختراعات یک مخترع به معنای سرمایه گذاری محسوب شده و بر اساس سند اختراع می توان در دفاتر اسناد رسمی خرید و فروش و سرمایه گذاری را طی سندی قانونی انجام داد.

اینجانب در مورد اختراع سیستم پرستاری اتوماتیک معلولین که کاری بشردوستانه و بعنوان اثری جهانی از انسان به یادگار می ماند، درخواست جذب سرمایه گذار دارم زیرا هزینه ساخت اولیه آن از توان مالی ما خارج بوده و در صورت ساخت این ربات قطعا سودآوری آن بواسطه نیاز جهانی به چنین سیستمی که در حال حاضر وجود ندارد و یک نیاز حیاتی برای اکثریت جمعیت معلول و پیر و ناتوان محسوب می شود، بسیار بالا خواهد بود. پیشرفته ترین سیستم معلولین موجود در جهان ، صندلی پروفسور استیون هاوکینگ است که توان حرف زدن و حرکت به طرفین را به او می دهد و در مورد نیازهای یک فرد معلول مانند غذا خوردن ، خوابیدن ، شستشو و غیره نیازمند پرستارانی شبانه روزی است.

امید است سرمایه گذاری در ساخت یک نمونه از این اختراع انسان دوستانه که با سند رسمی در بهره وری کامل سرمایه گذار از تمامی سودهای آن به نسبت سرمایه گذاری می باشد و نیز اجر انسانی آن، صورت پذیرد.









به سایت خودتون


خوش آمدید









برای دیدن افکت های رسپانسیو زیر باید دستگاه شما باید مجهز به جاوا و فلش پلیر باشد تا در اندروید و سایر سیستم عامل ها درست دیده شوند.



MohsenAzizi.ir © 2005-2017
Email: | vista_online777@yahoo.com