برای دیدن این صفحه دستگاه شما نیازمند به جاوا می باشد.


                  

قدرت عادت‌ها از استدلال‌ها بيشتر است. جورج سانتايانا                         بايد ياد بگيريم به کساني که دوستشان داريم حق اشتباه کردن بدهيم و آنها را به رسميت بشناسيم.                                تدريجا ياد گرفتم «کاشکي»هاي من تحقق نخواهد يافت. اما همچنين ياد گرفتم حتي اگر آنها تحقق پيدا نکنند مي‌توانم شاد باشم.                         تا زماني که توقف نکرديد مهم نيست چقدر آهسته پيش مي‌رويد.                           تحصيل يك روش خلاقانه و اسلوب‌دار براي عادت به تفکر است. ارنست ديمنت                        تمام سفرهاي دور و دراز از يک قدم آغاز مي‌شود.                            خداوندا هدايتم کن تا به اين باور برسم که جواب برخي از دعاهايم صبر و انتظار است.                     کسي که هر کاري را از روي عادت انجام مي‌دهد هيچ انتخابي ندارد. جان استوارت ميل






پروژه های گوگل که آینده را تغییر خواهد داد


همه سوال هایتان را از گوگل بپرسید. گوگل بدون شک بهترین موتور جستجو در اینترنت است ولی کمپانی گوگل دیگر تنها یک موتور جستجو نیست و علاوه بر سیستم عامل اندروید گوگل در سایر زمینه های تکنولوژی هم فعالیت می کند. در طول سال های فعالیتش، گوگل به دنبال کنترل دنیای جستجو به خصوص در زمینه تکنولوژی بوده است. گوگل راه زیادی را از یک موتور جستجوی ساده تا شرایط امروزی اش پیموده است و به این زودی ها هم قصد توقف ندارد. در اینجا نگاهی به فعالیت های کنونی گوگل می اندازیم:

گوگل گلس

عینک گوگل در واقع یک کامپیوتر پوشیدنی به حساب می‌آید. گوگل با یک طراحی ساده و معمولی سعی بر آن داشته رغبت مضاعفی برای کاربران در استفاده از این تکنولوژی نوظهور ایجاد نماید. عینکی با وزن کمتر از یک عینک آفتابی که به مدت یک روز باتری آن شارژ نگه می‌دارد و در صورت استفاده از فیلمبرداری یا هنگ اوت گوگل پلاس این مدت زمان کمتر می‌شود.

این عینک بدون شیشه است. در واقع یکی از چشم‌های کاربر کاملاً آزاد بوده و تصویر توسط یک منشور بر روی چشم دیگر تابش می‌شود. تصویر نهایی معادل یک نمایشگر ۲۵ اینچی است مادامی که کاربر در فاصله ۲٫۵ متری آن قرار دارد.

یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در جلوی عینک وظیفهٔ عکس‌برداری و فیلم‌برداری با کیفیت ۷۲۰پی، از آنچه را که کاربر می‌بیند به عهده دارد. این دوربین به همراه صفحه نمایش، صفحه کنترل لمسی، باتری و سایر اجزا در یک سمت عینک (پیشفرض در سمت راست کاربر) قرار داشته و بقیه اجزای عینک را قاب آن تشکیل می‌دهد.

این دستگاه قابلیت ارتباط با اینترنت به صورت وایرلس (وای فای 802.11b/g) را داراست. همچنین با اتصال به تلفن‌های هوشمند می‌توان از اینترنت 3G و 4G آن‌ها بر روی عینک گوگل استفاده کرد. امکان استفاده از فناوری بلوتوث نیز در این عینک فراهم است اما هنوز در نسخه‌های اولیه این دستگاه از درگاه سیمکارت به صورت مجزا استفاده نشده است.

انتقال صوت در این دستگاه نیز با استفاده از تکنولوژی القای استخوانی صورت می‌گیرد. یک المنت در داخل گوگل گلس، فریم عینک را به لرزه در آورده و این لرزش از طریق فریم به استخوان جمجمه کاربر منتقل می‌شود که رابط مناسبی برای رساندن صدا به گوش داخلی است.علت لزوم کاربرد این تکنولوژی این است که به کاربر امکان شنیدن صداهای محیطی را بدهد و خطر تصادف یا موارد مشابه به خاطر نشنیدن صداها کاربر را تهدید نکند.

حافظه داخلی عینک گوگل ۱۶ گیگابایت است که ۱۲ گیگابایت آن قابل استفاده بوده و با سیستم ذخیره‎سازی ابری گوگل موسوم به گوگل درایو نیز قابل همسان‎سازی می‎باشد.

گوگل گلس با هر تلفنی که دارای بلوتوث باشد کار خواهد کرد. اما اپلیکیشن مکمل عینک گوگل MyGlass نام دارد و با اندروید ۴٫۰٫۳ به بالا کار خواهد کرد. این اپلیکیشن کار انتقال اطلاعات جی پی اس و پیامک‌ها را به گوگل گلس انجام خواهد داد. اپلیکیشن MyGlass از پلی استور گوگل قابل دانلود است.

پروژه Tango – نقشه سه بعدی

این پروژه به دنبال ایجاد آگاهی در تلفن همراه نسبت به مفاهیم فضایی است. ما می توانیم به نقاط مختلف دنیا سفر کنیم ولی گوشی تلفن ما تفاوت بالا و پایین و چپ و راست را متوجه نمی شود چون دنیا را به صورت دو بعدی می بیند. با استفاده از این تکنولوژی تهیه نقشه در زمان مشکل نخواهد بود و از آن می توان استفاده های بسیاری کرد، از تهیه بازی کامپیوتری بر اساس منزل شما گرفته تا کمک به افراد نابینا برای حرکت در محیط.

تحقیقات Calico – نامیرایی

یک کمپانی توسعه است که توسط گوگل بنا شده است و روی افزایش سن و راه های کاهش سرعت آن در کنار راه های درمان بیماری های مرتبط با سن تمرکز دارد. با وجود جذابیت موضوع این پروژه همه افراد طرفدار آن نیستند و معتقد هستند که موارد مهم تری برای پرداختن وجود دارد.

لنز چشمی گوگل

هدف اصلی لنزهای چشمی گوگل کمک به نظارت بر سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت است. ممکن است به نظر شما مساله ساده ای بنظر برسد ولی افرادی که به دیابت مبتلا هستند چند بار در روز نمونه خونی برای تعیین سطح قند خون ارائه می کنند و با استفاده از این لنزها سطح گلوکز با استفاده از اشک اندازه گیری می شود. با استفاده از این لنز می توان سطح قند خون را به صورت مداوم کنترل کرد و با تغییر سطح آن به فرد خبر داد.

پروژه Makani – توربین های بادی گوگل

سوخت های فسیلی به سرعت در حال تمام شدن است و انسان ها به دنبال یافتن جایگزین پایدار انرژی هستند. گوگل تحقیقاتی در زمینه استفاده از انرژی باد انجام داده است که در آن به جای کار گذاشتن آسیاب بادی روی زمین گوگل انرژی را در هوا جذب می کند. با استفاده از پروژه Makani گوگل به دنبال جذب انرژی با استفاده از وسیله ای است که مانند کایت با هوا جابجا می شود. کایت انرژی مانند یک کایت معمولی با کابل به زمین متصل است و زمانی که با باد روبرو می شود انرژی ذخیره می کند.

پروژه Loon – اینترنت در بالن

تعداد افراد متصل به اینترنت در هر دقیقه افزایش می یابد ولی در بسیاری از نقاط دنیا مردم هنوز به اینترنت دسترسی ندارند چون هزینه های راه اندازی آن زیاد است و در بعضی مناطق امکان پذیر نیست. پروژه Loon سعی در حل این مشکل با استفاده از فضای آسمان دارد. گوگل به دنبال فراهم کردن اینترنت برای همه افراد در دنیا با استفاده از بالن هایی است که در ارتفاع ۲۰ کیلومتری با نیروی باد حرکت می کنند.

روبات ها

به نظر می رسد گوگل درحال ساختن یک ارتش روباتی است. گوگل ابتدا در ماشین های بدون سرنشین خود از روباتیک استفاده کرد ولی در ادامه ۸ شرکت سازنده روبات را خرید و اخیرا تصویر روبات های ساخته شده را منتشر کرد. گوگل به دنبال ماشین های خودکار بدون نقص است که بتوانند با هم ارتباط برقرار کرده، اطلاعات به روز را از روی سرور دریافت کنند و غیره. تصور کنید ماشین های بدون راننده گوگل بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند، راه ها را پیش بینی کنند، از برخورد جلوگیری کرده و ترافیک را مدیریت کنند. گوگل همچنین امتیاز روبات های دارای شخصیت را نیز برای خود ثبت کرده است که می توانند شخصیت افرادی که فوت کرده اند را به خود بگیرند. این روبات ها برای افرادی که عزیزانشان را از دست داده اند مفید است.

به سوی آینده

گوگل پروژه های بیشتری از موارد بیان شده در این نوشته دارد و تعدادی از آنها محرمانه هستند. بعضی از پروژه های گوگل روی کاغذ بسیار جالب به نظر می رسند ولی هیچ گاه عملی نمی شوند. با این حال آینده و ابتکارات گوگل بسیار جالب به نظر می رسد.

منبع:
http://wikipedia.org











به سایت خودتون


خوش آمدید









MohsenAzizi.ir © 2005-2015
Email: | vista_online777@yahoo.com